← Alla partners

Areff Systems AB

Vi levererar ID06 kort – enkelt snabbt och tryggt!
Vi strävar efter att leverera snabbt enkelt och effektivt. Det gäller allt ifrån ID06-kort, svar på frågor från våra kunder till hur vi jobbar internt inom Areff. Vi vill ständigt utvecklas för att möta våra kunders krav, endast då kan vi nå snabba och effektiva resultat – vi hjälper dig!
Lång erfarenhet och djup teknisk kunskap inom ID Management gör oss till en stark partner och stabil leverantör. Detta gäller accessprodukter för säkerhetsbranschen, ID kort och plastkortsskrivare med tillhörande system samt även identifieringssystem för industriella tillämpningar. Vår spetskompetens är säkra och funktionella systemlösningar baserade på RFID.
Areff utvecklar och säljer produkter för identifiering. Vi är främst aktiva inom RFID Management – accessprodukter för säkerhetsbranschen, ID kort och plastkortsskrivare med tillhörande system samt även identifieringssystem för industriella tillämpningar. Vår spetskompetens är säkra och funktionella systemlösningar baserade på RFID.
Lång erfarenhet och djup teknisk kunskap inom ID Management gör oss till en stark partner och stabil leverantör. Detta gäller allt från enklare produkter för passerkontroll till mer omfattade systemlösningar anpassade efter kundens behov.
Med våra grundläggande värderingar om respekt, snabbhet och enkelhet är vår ambition att ständigt utvecklas för att möta våra kunders krav och att nå snabba och effektiva resultat.

Vårt samarbete med SMF och produktsortiment

Vi levererar ID06-kort till medlemmar i Sveriges Möbeltransportörers Riksförbund. Beställning utav ID06-kort sker via vår app eller web-shop.

Areffs ID06 app – ID06kort

Beställ ID06 var du än befinner dig
Areffs ID06 app fungerar lika bra i din mobiltelefon och läsplatta som den gör i din dator. På så sätt kan du göra dina beställningar ute på bygget, på kontoret eller var du än befinner dig.

Ta foto till ID06 kort direkt med din mobiltelefon eller läsplatta
Vid beställningen kan du välja mellan att ta ett foto direkt med din mobilkamera eller läsplatta du kan också välja att ladda upp ett befintligt foto. Snabbt och enkelt!

Påminnelse när det är dags att beställa nya ID06 kort
Ställ in när du vill ha påminnelser – därefter beställer du med några få knapptryckningar nya kort till befintliga användare.

Areffs ID06 app – allt i ett
Areffs ID06 app ger dig en övergripande bild utav alla dina ID06 kort – vilka kort som är aktiva, inaktiva och om det är något eller några kort som behöver förnyas. Beställ nya kort baserat på dina tidigare beställningar.

Areffs webshop
I Areffs ID06 webbshop kan du enkelt beställa ID06 kort till din personal. Du kan även beställa tillbehör såsom korthållare med lanyard eller bältesklämma.
Areffs ID06 webbshop är anpassad för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig som användare. I systemet är det enkelt att beställa ID06 kort samt att få en överblick på dina beställningar.
Vid beställningen laddar ni upp personbild, filformat skall vara jpg. och bilden får vara max 2 Mb stor, och matar in personuppgifterna. Innan ni beställer ett kort får ni en förhandsgranskning där ni kan se hur kortet kommer att se ut. Ni kommer även kunna beställa korthållare till era kort. Ni kan också återanvända data från en gammal beställning i en ny beställning, allt för att er hantering ska gå så smidigt som möjligt.

Leveranstid
1-2 vardagar.
Självklart vill vi hjälpa dig att få ditt kort så snabbt som möjligt! Skulle det vara brådskande -ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Kontakt
Tveka inte att höra av dig till oss på Areff om du har några som helst frågor eller funderingar!

Areff Systems AB
Box 23
372 21 RONNEBY

TEL +46 455 616006
MAIL id06@areff.se

Behöver du kort, nyckelbrickor och läsare för ditt passerkontrollsystem? Vill du ha en egen ID kort produktion med plastkortsskrivare och tillhörande mjukvara? Er reception behöver ett nytt besökssystem med tillhörande besökskort? Kanske funderar du på att utöka ditt eventsystem med kort för säkra betalningar? Är ditt företag nyfiket på ett identifieringssystem för lagerhantering, processtyrning eller installation- och underhållsstyrning, men du vet inte var du ska börja? Areff hjälper dig att ta din RFID idé vidare för att hitta den bästa lösningen för dig och dina affärer.

Kontakt

E-post: id06@areff.se

Telefon: +46 455 616006