← Alla partners

Multi Trolley AB

Multi Trolley AB producerar och utvecklar ergonomiska flytthjälpmedel, för att underlätta hanteringen av tunga besvärliga flyttobjekt som skrivbord, soffor, sängar, whiteboards, dörrar och fönster. Produkterna har multifunktioner dvs kan användas till många olika uppgifter.
Move It Smart and Simple är vår ledstjärna och är bekräftat av många nöjda kunder. Vår flyttvagn Multi Trolley Standard är patenterad i stora delar av världen där vi också har fått utmärkelser vid internationella mässor.

Vårt samarbete med SMF och produktsortiment

Vår gedigna erfarenhet och kunskap från av egen flyttverksamhet där vi har utvecklat olika arbetsmetoder och hjälpmedel för att underlätta flyttarbetet och göra det effektivt.
Vi vill vara en tillgång för SMF medlemmar för att hjälpa er att finna effektiva och lönsamma lösningar på era flyttuppdrag. Multi Trolley erbjuder medlemmarna i SMF möjligheten att få tillgång till våra produkter till ett förmånligare pris.
Produktsortimentet finns på vår webshop där standard modellen för skrivbord och StepGlider är innovativa lösningar på det dagliga flyttarbetet.

Medlemmar i SMF får 5% rabatt vid köp av 1 vagn, 10% vid köp av 2st vagnar.
Vid fler vagnar gäller offert.

Kontakt

E-post: info@multitrolley.se

Telefon: 019-272732 / 070-5661214