← Alla nyheter

SBK Moving växer och utökar i Norrland

25 januari, 2023

 

16 januari 2023 blev Stadsbudskontoret i Härnösand en del av Örnsköldsviks Stadsbudskontor/SBK Moving. Förvärvet medför stora möjligheter till tillväxt i Norrlandsregionen där SBK Moving redan har ett befintligt kontor i Örnsköldsvik.

 

VD i SBK Moving, Christoffer Westin säger:

  • Vi har under åren tagit en unik plats på marknaden och förvärvet är en viktig del i arbetet att utveckla företaget och skapa tillväxt. SBK har under flera år samarbetat med Stadsbudskontoret i Härnösand och kommer dra nytta av den befintliga verksamheten för att öppna upp nya marknader och kundgrupper.

 

Catharina Hallin från Stadsbudskontoret i Härnösand säger:

  • Vi är mycket positiva och trygga i det nya ägandeskapet som kommer bredda vår lokala närvaro och serviceutbud. Kontoret kommer fortsätta med sin egen verksamhet med känsla för tradition, men samtidigt vara en del av en snabbt växande internationell flyttfirma.

 

Örnsköldsviks Stadsbudskontor/SBK Moving grundades 1888 och är idag marknadsledande inom flyttbranschen. Sedan starten har SBK Moving stadigt expanderat och har idag fem kontor, över 70 anställda och erbjuder komplett internationell flyttservice. SBK är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO.